INFO

H Ενόρασις Α.Ε. είναι μία ελληνική φαρμακευτική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στο φαρμακευτικό χώρο από το 1998. Ανήκει στο όμιλο εταιριών της ΕΛΠΕΝ, μίας εκ των πρωτοπόρων φαρμακευτικών βιομηχανιών με μεγάλη και μακροχρόνια προσφορά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας στην Ελλάδα εδώ και 55 χρόνια. Η Ενόρασις διαθέτει ένα ευρύ φάσμα διαγνωστικών και θεραπευτικών προϊόντων σε διάφορους τομείς της Υγείας.

Από το έτος ιδρύσεως της, το 1998, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα και την Κύπρο του Οίκου Hologic Inc.USA. Την ίδια χρονιά εισήγαγε στην Ελλάδα το ThinPrep® Pap Test, την εξέλιξη του κλασικού Τεστ Παπανικολάου, το οποίο συνέβαλε στη μείωση της εμφάνισης των περιστατικών καρκίνου τραχήλου της μήτρας παγκοσμίως. Ακολούθησε η εισαγωγή μίας σειράς καινοτόμων διαγνωστικών προϊόντων του ίδιου Οίκου, τα οποία προάγουν την Υγεία και την Ποιότητα Ζωής των γυναικών μέσω της έγκαιρης διάγνωσης και της πρόληψης. Το 2016 κυκλοφόρησε το τεστ τελευταίας γενιάς για την ανίχνευση της HPV λοίμωξης, το Aptima® mRNA HPV test.

Η εταιρία διαθέτει επίσης διαγνωστικά τεστ ακριβείας που βασίζονται στην Μοριακή  Βιολογία για την ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών με στόχο την έγκαιρη διάγνωση διαφόρων νοσημάτων και αντίστοιχα την στοχευμένη θεραπεία και εξατομικευμένη ιατρική.

Μέσα από τις συνεργασίες της με διεθνείς οίκους, η Ενόρασις προσφέρει θεραπευτικές και διαγνωστικές λύσεις και σε άλλους τομείς, όπως η Ανοσολογία, Ογκολογία, Αιματολογία, Νεφρολογία, Αναισθησιολογία, Γυναικολογία, Μοριακή Βιολογία και Κτηνιατρική.

Σήμερα, η Ενόρασις κατέχει μία ηγετική θέση στην αγορά, θέση που έχει κερδίσει μέσα από την ισχυρή τεχνογνωσία που διαθέτει, τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, τις σχέσεις εμπιστοσύνης με την επιστημονική κοινότητα της χώρας και μια αποτελεσματική ομάδα πωλήσεων.

CONTACT

KENTΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Τραπεζούντος 17 & Α. Παπανδρέου
151 27, Μελίσσια
Tηλ.: 210 6136332
Fax: 210 8105298
info@aenorasis.com
Ευκαιρίες Καριέρας: career@aenorasis.com