SARSTEDT

Ο συνεργάτης σας για εξοπλισμό και αναλώσιμα για την ιατρική και την επιστήμη.

Αναπτύσσουμε, παράγουμε και πωλούμε συσκευές και αναλώσιμα για την ιατρική και την επιστήμη. Είμαστε γνωστοί ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους σε αυτόν τον τομέα παγκοσμίως.

Από την ίδρυση της εταιρείας το 1961, συνεχίσαμε να αναπτυσσόμαστε σε σημείο που σήμερα απασχολούμε 2.900 εργαζόμενους. Ο Όμιλος Sarstedt με έδρα το Nümbrecht (Γερμανία), Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, περιλαμβάνει 34 οργανισμούς πωλήσεων και 15 εργοστάσια παραγωγής στην Ευρώπη, τη Βόρεια και Νότια Αμερική και την Αυστραλία.

Ποιότητα “Made in Germany”

Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται σε προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης. “Αναπτύσσουμε πάντα λύσεις που χαρακτηρίζονται από ευκολία στη χρήση, ασφάλεια και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας”, τονίζει η οικογένεια Sarstedt, στην οποία ανήκει ο Όμιλος. Για να συνεχίσουμε να το διασφαλίζουμε αυτό και στο μέλλον, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει βιώσιμες και εντατικές επενδύσεις στις εθνικές και διεθνείς εγκαταστάσεις μας. Η υψηλή ζήτηση για ποιότητα, η συνεχής εργασία ανάπτυξης, οι  αφοσιωμένοι  και  πολύ  καλά  εκπαιδευμένοι  εργαζόμενοι  και  οι  αυτοματοποιημένες διαδικασίες είναι τα συστατικά που συνθέτουν την εξαιρετική ποιότητα “Made in Germany”.

Ποιότητα κάτω από μία στέγη

Προσφέρουμε υπηρεσίες κάτω από μία στέγη – από την αρχική ιδέα μέχρι τις πωλήσεις. Η πλειονότητα των προϊόντων μας αναπτύσσεται στο Κέντρο Ανάπτυξης μας. Περίπου το 90 % των προϊόντων μας κατασκευάζονται στις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής και πωλούνται σε όλο τον κόσμο κατά κύριο λόγο μέσω των δικών μας οργανισμών πωλήσεων. Με αυτόν τον τρόπο, είμαστε σε θέση να επιτύχουμε το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, ικανότητας παράδοσης και υποστήριξης προϊόντων, όλα κάτω από την ίδια στέγη.

CONTACT

SARSTEDT M.E.Π.

Τηλέφωνο σταθερό: 210 6038274, 210 6038275

Fax: 210 6038276

Διεύθυνση: ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΕΚΑ & ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΠΑΤΑ

Πόλη: ΑΘΗΝΑ

Τ.Κ.: 190 04

Site: http://www.sarstedt.gr

Email: info.gr@sarstedt.com